Да намериш жената на живота си чак в Индонезия

Да намериш жената на живота си чак в Индонезия
БНТ
A A+ A++ A

Не е важно колко е голям човек, а докъде се простират мечтите му. Вижте историята на един от малките хора у нас - Иван Стоянов, който намира любовта чак в Индонезия и вече пета година е щастливо женен у нас, предаде БНТ.

Работата на Иван е свързана с интернет. Именно в социалните мрежи се случила приказката на неговия живот. Запознал се с Юлияни от Индонезия.

Иван разказва, че я поканил на гости в България, като и казал, че ще поеме разходите по пътуването. Тя обаче отговорила, че това е невъзможно, защото имат по-строг морал и мъжа първи трябва да отиде при жената. Иван веднага взел решение. Използвал парите, които тъкмо бил събрал, за да си купи нова кола. Той споделя, че още там се оженили, защото нейните роднини не са й разрешили да пътува без да има сключен брак.

Юлияни Андрийс с усмивка на лице разказва, че много се изненадала, че той спазил обещанието и отишъл при мен. "Не е лесно да повярваш, че мъж ще измине толкова път само заради една жена.", казва тя.

Юлияни заменила кариерата на радиоводещ в родния град Манадо, но заради Иван била готова да замине. Тя казва, че това не го приема за компромис. Любената двойка вече мисли за деца. Юлияни казва, че иска момиче, а той иска момче.

Българският език на младата индонезийка е истински препъни камък. Но пък научила много от българските народни хора. Засега е домакиня и подкрепя съпруга си във всяко начинание.

#Иван Стоянов #Индонезия #любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »