Откриха обувките на изчезналия в Родопите младеж

Откриха обувките на изчезналия в Родопите младеж
бТВ
A A+ A++ A

Следи от изчезналия Ивелин Узунов от смолянското село Смилян са открити вчера. Обувките на момчето са намерени от чичото на Ивелин в дере до реката, в близост до махалите, предаде бТВ. 

Днес роднините на момчето организират мащабна акция по издирването му, като умоляват хората от региона да се включат на доброволни начала в нея. Ще се претърси районът, в който са намерени последните следи в околностите на селата Турян, Пещера и Смилян. Той се надява синът му да е жив и здрав и час по-скоро да бъде открит.

„Обувките  бяха мокри, бяха оставени до реката. Изглежда това се е случило преди дни, тъй като следовото куче не успя да надуши следите “, коментира бащата на изчезналото момче Велин Узунов.

Това е втората  стопроцентова  следа от Ивелин, като преди това той бе заснет от фотокапан. Получавани са и два сигнала от граждани, че е засичан в района на с. Чокманово и в смолянския квартал „Райково“.

Момчето изчезна на 5 май от с. Смилян и оттогава тече акцията му по издирване, но за съжаление, на този етап няма резултат.

Издирваното 20-годишно момче от Смилян е с ръст 180 см, с кафяви очи, облечен е със сив суитшърт и черен панталон, тип анцуг. По молба на родител, е обявен за местно издирване, а в последствие и за общодържавно издирване.  От полицията призовават всеки, който забележи момчето, да сигнализира в полицията или на телефон 112.

#Смилян #издирване #момче #Ивелин Узунов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"