Сидеров оглавява асамблеята на православието, решиха в НС

Сидеров оглавява асамблеята на православието, решиха в НС
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Волен Сидеров ще е новият председател на парламентарната асамблея на православието, това решиха по-рано днес народните представители в парламента, пише 24 часа. Парламентарната асамблея на Съвета на Европа ще се ръководи от Джема Грозданова от ГЕРБ.

Нейният колега Пламен Манушев пък ще оглави Постоянната делегация на НС в Парламентарната асамблея на НАТО. Йордан Цонев от ДПС ще застане начело на делегацията в Парламентарната асамблея на Съюза на Средиземноморието, а Петър Кънев от БСП - на този за Черноморско и икономическо сътрудничество.

Председателят на НС Димитър Главчев ще бъде начело на две делегации в Интерпарламентарния съюз и в Парламентарната асамблея на процеса по сътрудничество в Югоизточна Европа. Народният представител Николай Александров от "Обединени патриоти" ще бъде председател на делегацията в Парламентарното измерение на Централноевропейската инициатива. Ръководството на Постоянната делегация на Народното събрание в парламентарната асамблея на Органите за сигурност и сътрудничество в Европа ще се поеме от Десислава Атанасова от ГЕРБ.

По време на гласуването председателят на ПП "Воля" Веселин Марешки изяви несъгласие с разпределението на постовете на делегацията в асамблеята на Съюза на Черноморието, където не беше включен нито един от членовете на партията. По думите му именно тя е тръгнала от тази част на България и е редно да участва в състава, но на гласуването, предложението му бе отхвърлено.

#НС #асамблея #Волен Сидеров #Джема Грозданова #Димитър Главчев #Николай Александров #Десислава Атанасова #Веселин Марешки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »