Предстои най-важната седмица в живота на Меси

Предстои най-важната седмица в живота на Меси
YouTube
A A+ A++ A

Най-важната седмица от живота на Лионел Меси предстои. Днес суперзвездата на Барса обяви кога той и неговата половинка Антонела Рокузо ще минат под венчилото. Двамата ще кажат заветното "да" на 30 юни. Само 6 дни преди това обаче Меси има рожден ден и ще чукне трийсетака, предаде Sporta.bg.

Меси и Антонела изживяват страхотен романс вече 10 години и най-сетне взеха важното решение за брак. Медиите в Аржентина твърдят, че халфът готви запомнящ се купон по повод своя рожден ден и затова сватбата е преместена с няколко дни за последния петък на месеца.

Антонела е настояла обаче двамата им синове Тигао и Матьо да вземат важна роля в събитието.

Имайки предвид, че не всеки от гостите, които Меси и Антонела са поканили, може да лети за Аржентина е имало идея за втора церемония в Барселона. Каталунска кетеринг фирма обаче се похвалила, че вече е отправена огромна поръчка за алкохол и мезета и бъдещото семейство е взело решение да купонът да бъде само в родния им град Росарио. За предвидената почерпка в Барселона са били предвидени около 600 гости.

Двамата са избрали страхотно място в краен квартал, което е тихо и спокойно, тъй като не искат да пречат на никой с щурия купон, който ще вдигнат.

Специален дизайнер ще се погрижи роклята на Антонела да бъде зашеметяваща. Според mundodeportivo.com "BRIDAL HOUSE" ще се заеме с тежката задача да направи булчинската рокля на красавицата.

#сватба #Лионел Меси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »