Зодиите, които са родени за свалячи

Зодиите, които са родени за свалячи
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Флиртът е едно от най-древните изкуства. Изкуството да събудиш интерес у другия, да провокираш мислите и съзнанието му, насочвайки ги към себе си. Той е свързан още с привличането, изкушението, преследването. Има хора, които са родени с таланта да флиртуват, предаде Дарик.

Вижте кои са професионалистите във флиртовете:

Близнаци



Представителите на зодия Близнаци са остроумни и комуникативни. Те не се страхуват да се запознават с нови хора, да ги опознаят и дори да ги обсебят. Флиртът им винаги започва с доза шеги, които да предразположат човека срещу тях.

Лъв



Лъвовете обичат да привличат вниманието на околните и флиртуват, защото го намират за забавно. Могат да бъдат екстремно чаровни и завладяващи, докато го правят. Създават комфортна зона около обекта си на желание и без усилия получават това, към което се стремят.

Везни



Хората от този знак са изтънчени свалячи, които си падат по още по-изтънчените флиртове. Тотално романтични са и не отделят поглед от обекта на желанието си.

Стрелец



Стрелецът не изпитва никакви затруднения при флиртуването. Никога не се чувства неудобно и винаги има какво да каже със страхотното си чувство за хумор. Представителите на зодията приемат флиртуването за предизвикателство, което трябва да спечелят на всяка цена. Характерната им черта е използването на езика на тялото. Застават неустоимо близо и не приемат "не" за отговор.

#близнаци #лъв #везни #стрелец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"