Астролог: Ретроградният меркурий не бива да ни плаши

Астролог: Ретроградният меркурий не бива да ни плаши
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Ретроградният Меркурий има остатъчен ефект от десетина дни след края си, но той не бива да ни плаши, това обяви пред Дарик астрологът Антоанета Салфидж. Вече четвърти ден Меркурий не е ретрограден и според астролога именно неделя, 7 май е бил денят, свързан с "отприщване - по-скоро ментално, отколкото физическо", предаде Дарик.
 
"По принцип ретроградностите влияят поне докато се мине точката, от която ретроградността е започнала и това означава още около десетина дни със забавени действия. Но няма страшно. Не трябва вече повече да се мисли за това. Ако има важни решения, които трябва да се вземат, трябва да се гледа индивидуално картата", каза астрологът.

 Антоанета Салфидж бе категорична, че като цяло периодът през май е изключително позитивен. "Който ви каже "Страхувайте се, не правете нищо" - грешно е", каза тя. "Сега е времето, в което трябва да правим първи крачки, да се осмеляваме, да говорим, да обсъждаме, защото планетите ни дават картбланш и възможности", коментира още астрологът. 

#Меркурий

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »