Валери Симеонов: Един от нас да се издъни, всички сме свършили

Валери Симеонов: Един от нас да се издъни, всички сме свършили
Нова телевизия
A A+ A++ A

„Ние няма да позволим да провалим доверието, което ни е гласувано. Освен това аз гледам на целия Министерски съвет като на екип. Един от нас да се издъни, всички сме свършили. Залогът е много голям. Отговорността е много голяма”, заяви в ефира на Нова телевизия Валери Симеонов, вицепремиер за демографската и икономическата политика.

„Икономическите фактори са тези, които диктуват поведението на цели политически партии, но не мога да бъда конкретен. ГЕРБ е под обстрела на тези икономически интереси, защото е нормално всеки да търси някаква печалба, опитвайки се да използва общински или държавни структури. Това е нормална практика на Прехода”, добави Валери Симеонов.

И припомни думи на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, който казвал, че Движението за права и свободи е етническа партия.

„Те са избрали тази стратегия да изкарат Патриотите като крайни националисти. Това е координирана стратегия”, коментира още Симеонов.

А как той коментира обвиненията срещу него, че негов мотел е използван с държавни пари за военни, които пазят границата?

„Нямам никакви взаимоотношения с държавата. Този мотел е ремонтиран цели 10 години, за да бъде пуснат през юни миналата година. В момента там има настанени 15 военнослужещи. Няма да допусна някой да лобира за моя мотел. Мотелът е със 130 места, сега има 15 души. Какво, да ги изгоня, защото са войници ли?”, заяви Симеонов и поясни условията, при които са настанени българските военнослужещи.

#Валери Симеонов #вицепремиер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »