Автомобилът от бруталното меле край Разград бил собственост на поп, откриха кръстове и калимавка

Автомобилът от бруталното меле край Разград бил собственост на поп, откриха кръстове и калимавка
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Все още не е установена самоличността на овъглените в колата, катастрофирала тази нощ в Разградско, съобщиха от полицията. Състоянието на телата било такова, че първо беше съобщено, че са трима, но по обед вече се говореше, че може би са двама загинали, потресени съобщиха разследващи, пише Труд.

Полицията издирва собственика на колата, който бил от Русе. 42-годишният мъж не бил намерен на адреса си. Към момента не било ясно той ли е бил в колата или тя е ползвана от някой друг и полицията се въздържа от всякаква информация по кошмарния случай. Около мястото на катастрофата са открити части от кръстове и църковна утвар, както и калимавка, каквито носят православните свещеници, съобщиха от Окръжната прокуратура в Разград.

Автомобилът е собственост на 42-годишен свещеник от Басарбовския манастир. По данни на игумена на манастира той заедно с 35-годишен свещеник се връщали от погребение на свой колега в Поморие. В момента се идентифицират намерените останки на трети пътник в колата, гласи информацията от държавното обвинение.

Както вече стана ясно на пътя Варна-Русе, в близост до разклона за Кубрат, в полунощ е катастрофирал „Форд Фокус” с русенска регистрация. Колата минала през мантинелата и се забила в дърво. При удара се разцепила и запалила. Преминаващи подали сигнала на тел. 112. След потушаването на пламъците в останките от колата са намерени овъглени тела.

Полицията часове наред не можела да стигне до нажежените останки от автомобила. Преди обед в петък е направен нов оглед на мястото на трагедията.

#Басарбовския манастир #Разград #свещеник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »