Ангелкова: Важно е България да бъде добре представена на председателството на ЕС

Ангелкова: Важно е България да бъде добре представена на председателството на ЕС
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Вярвам, че летният туристически сезон ще бъде изключително успешен. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова, която прие поста от служебният министър Стела Балтова, пише Труд.

„Радвам се, че отново се събираме в тази сграда. Благодаря на Стела Балтова, че води последователна политика по отношение на рекламата, така че именно да се постигнат тези резултати, както в областта на зимния туризъм, така и на тези, които очакваме през летния. Един от основните приоритети на моята работа е именно свързан с летния туристически сезон. Да видя какво е състоянието на плажовете, колко могат да се дадат под наем. Имаше доста съдебни процедури. Най-важното е да бъде осигурено безпроблемното протичане на летния сезон“, заяви Ангелкова.

По думите й следващата седмица ще направи среща с бранша по отношение на дългосрочните цели, които са заложили. „Важно е какъв ще бъде и самият продукт, който се предлага. Заедно с премиера Бойко Борисов и вицепремиера Валери Симеонов ще обсъдим стъпките, така че Законът за трудовата мобилност и трудовата миграция да бъде приложен на практика. Важно е да продължим работата за това България да бъде представена добре по време на председателството на Съвета на ЕС“, допълни Ангелкова.

Според нея това дава възможност да покажем всичко, което прави страната ни уникална. „Вярвам, че това, което е направено до момента, ние ще го продължим. Председателството ни дава възможност не само да се представим, но и да движим политиките“, каза още Николина Ангелкова.

#Николина Ангелкова #Стела Балтова #летния сезон #ЕС #Бойко Борисов #Валери Симеонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"