Тайсън Фюри: Ще се върна на ринга по-добър от всякога (ВИДЕО)

Тайсън Фюри: Ще се върна на ринга по-добър от всякога (ВИДЕО)
Instagram
A A+ A++ A

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри се върна обратно към тренировките, след като над година и половина е извън спорта. През ноември 2015 година той победи легендата Владимир Кличко и прибра поясите, но не след дълго бе спипан да се друса с кокаин. Тогава му се наложи да оваканти титлите и трябваше да се лекува, което го извади от залата, предаде Sporta.bg.

Наскоро обаче Антъни Джошуа победи Кличко и стана световен шампион на IBF, WBO и WBA, което накара Фюри да се замисли за връщане на ринга. Циганският барон се закани на Джошуа и поиска мач с него. Преди това обаче той ще трябва да влезе във форма.

Фюри пусна видео в "Инстаграм" от испанския град Марбея, в което реши да представи намеренията си на своите фенове.

"Правя едно хубаво тичани, но бавно. Тъй като все още имам излишни килограми. Това сам си го направил и знам, че сам трябва да се погрижа за формата си", каза Фюри.

"Категорично искам да отслабна. Не съм ял въглехидрати от 10 дни. Е, без тях няма и много сила, но ще ми се наложи, за да отслабна", разкри още Фюри.

"Ще се върна по-добър от всякога, за да покажа на хората, че не съм човекът, който бях преди", обеща още циганският барон.

Междувременно пък той се похвали и със снимка на своята муза в живота - съпругата му Парис. На фотоса се вижда, че чаровната блондинка си хапва суши.

ВИДЕО

#Тайсън Фюри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »