Сидеров обеща да стегне редиците в парламента

Сидеров обеща да стегне редиците в парламента
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Волен Сидеров се готви да оглави и парламентарната група на „Обединени патриоти“, след като стана ясно, че другите двама съпредседатели – Валери Симеонов и Красимир Каракачанов – отиват в новото правителство като вицепремиери. Пред журналисти в парламента лидерът на „Атака“ обещава да стяга редиците и ще държи на "по-яка" дисциплина, пише Труд.

„Ще трябва сериозна дейност, Валери Симеонов и Каракачанов са хора с амбиция да покажат, че може в техния сектор да се променят неща към добро. Моята грижа е парламентарната група да е дисциплинирана", коментира Сидеров. Лидерът на "Атака" обеща да внимава депутатите да са в НС навреме, да има дисциплина и сериозна работа. "Мнозинството не е много голямо, така че трябва да сме на линия“, допълни още Сидеров.

По повод партийното разпределение в огласения днес състав на кабинета Волен Сидеров коментира, че не са търсени точни аритметични пропорции, а работещ екип. „Лидерите на ВМРО и НФСБ отиват вицепремиери и това е ясен знак за поемане на отговорност. Те застават като гаранция, че ние се ангажираме, не само гледайки, а с цялата отговорност и съзнанието, че участието във властта носи негативи. Оттук нататък ще трябва много сериозна дейност, да не позволяваме да се гледа на нашата коалиция като службогонене“, каза лидерът на „Атака“.

Лидерът на НФСБ и бъдещ вицепремиер Валери Симеонов пък изрази задоволство, че Патриотите са получили ресори, които са важни за тях. "Направихме взаимно споразумение, в което да се разпределят отговорностите. Не разбирам това постоянно говорене за постове и места", допълни той в кулоарите на парламента.

#ЕС #Волен Сидеров #вицепремиери #ВМРО #НФСБ #Валери Симеонов #Красимир Каракачанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"