Нов филм за принцеса Даяна, 20 години след трагичната й смърт

Нов филм за принцеса Даяна, 20 години след трагичната й смърт
Youtube
A A+ A++ A

Нов забележителен филм, базиран върху живота и работата на Даяна, принцеса от Уелс, ще бъде реализиран по-късно тази година, за да отбележи 20-годишнината от смъртта й, предадоха ITV. Необичайният документален филм ще включва  много ключови фигури в живота й, като двамата й сина Принц Уилям и принц Хари, които говорят открито за майка си и как влиянието й оформи живота им. Принцовете също ще изкажат своята гледна точка за уникалния принос на принцесата за обществения живот, включително за благотворителната и хуманитарна работа, написа списание "Hello".

Говорител на ITV заяви: "Новият ITV филм ще предложи на зрителите свежа и разкриваща представа за принцеса Даяна чрез личните и интимни отражения на двамата й сина и на нейните приятели, и семейство, много от които никога преди не са говорили, категоричен портрет на уникален човек, който докосва живота на милиони хора. "Изпълнителният продуцент Ник Кент добави: "Този филм ще покаже принцеса Даяна по начин, по който тя никога не е била виждана по-рано, през очите на двамата, които са знаели най-добре".

Миналия месец Уилям и Хари разказаха за страданията си след смъртта на майка си и как неприятното обстоятелство ги сближило. "И двамата винаги сме били отворени един към друг, но никога не сме говорили за това", разкри Хари, на 32-годишна възраст, във видеозапис на Heads Together. "Ние никога не сме говорили за загубата на майка ни в такава млада възраст." Принц Хари е бил само на 12 години, а Уилям на 35 години, бил само на 15 години, когато майка им умира при трагична пътна катастрофа в Париж през 1997 г.

#документален филм #принцеса Даяна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »