Баща и син се удавиха при риболов в Бургаско

Баща и син се удавиха при риболов в Бургаско
По неустановени причини синът паднал във водата и започнал да се дави, а баща му се опитал да го спаси, но и двамата загинали. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Баща и син се удавиха при риболов в река край средецкото село Проход, а часове по-късно трупът на 28-годишен мъж бе изхвърлен от морето в местността Иракли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас.

В събота около 11:20 ч. в РПУ – Средец, е получен сигнал, че две мъжки тела са намерени в местността „Мерджановия вир“ край село Проход.

Пристигналите на място криминалисти установили, че труповете са на 53-годишен бургазлия и 26-годишния му син, които имали наследствена къща в селото. Около 20 ч. в събота двамата мъже решили да отидат за риба.

По неустановени причини синът паднал във водата и започнал да се дави, а баща му се опитал да го спаси, но и двамата загинали.

При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити. Телата са откарани за аутопсия в бургаската болница. По случая е образувано досъдебно производство.

Малко по-късно – около 15 часа пък в РПУ – Обзор, е съобщено, че морето е изхвърлило труп на млад мъж в местността Иракли.

Удавникът е 28-годишен мъж от Сливен, който къмпингувал в местността със свои приятели. След употреба на алкохол, час преди подаването на сигнала в полицията, сливналията влязъл сам да се къпе в неохраняемата зона на плажа и се удавил.

#проход #Средец #Иракли #МВР #Бургас #обзор #Сливен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »