Кобрата: Аз съм официален претендент, дали съм интересна хапка - не ме интересува

Кобрата: Аз съм официален претендент, дали съм интересна хапка - не ме интересува
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Кубрат Пулев даде нова прогноза за бъдещите мачове в световния бокс. Кобрата позна два пъти какво ще се случи. Той говори днес пред медиите, след като бе открит негов графит в София по инициативата "Алчни за спорт". "Казах ви, че Джошуа ще победи. Ще видим как ще се завъртят преговорите. Казах ви също, че реванш между Кличко и Фюри няма да има. Ето, сега ви казвам, няма да има реванш между Кличко и Джошуа, да знаете", каза Пулев, предаде Sporta.bg.

Кобрата коментира и това, че с Джошуа ще трябва да се бият за титлата на IBF, тъй като Пулев е основен претендент. Родният боксьор даде да се разбере, че не го интересува какво мисли британецът за него. "Има си правила, аз съм официален претендент, дали съм интересна хапка, интересна манджа - не ме интересува", отсече Пулев.

Пулев анализира и боят между Джошуа и Кличко. "Мачът им беше на ниво. И двамата бяха очаквано подготвени. Джошуа победи, защото Владимир игра ретро. Боксът се променя също", разкри Кобрата. "Мач ще има до края на годината, не ме притеснява никой. И единият, и другият сядаха на дупетата си, непобедим в бокса няма. Достатъчно силен съм, да се подготвя както трябва", каза Кобрата.

"Пълни глупости са, че Джошуа е по-техничен. Въпрос на подготовка. Да, добър е, взривен, експлозивен, но има и минуси, не може да притежаваш всичко в бокса". Типично в стил Кобрата, Пулев разсмя журналистите и всички присъстващи на откриването на неговия графит. "Харесвам се, аз си се харесвам", коментира Пулев за неговото изображение.

#Кубрат Пулев #Кобрата #IBF

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"