Няколко експлозии и пожар блокираха центъра на Торонто

Няколко експлозии и пожар блокираха центъра на Торонто
Нова телевизия
A A+ A++ A

Няколко експлозии и последвал пожар блокираха центъра на Торонто. Полиция и пожарна блокираха района, където е съсредоточен основно финансовият бизнес в канадския град. Причината за инцидента обаче не е терористичен акт. Той е причинен от високо напрежение в трансформатори на електрическата мрежа на Торонто, обяснява шефът на местната пожарна Матю Пег. Огнеборците вече са овладели пожара.

Според разкази на очевидци от подземието на една от сградите са се чули серия от взривове. След това от шахтите наоколо е започнал да излиза гъст черен дим. Заради блокирането на района част от градския транспорт се движи с променени маршрути. Метрото обаче не е засегнато. В района все още е задимено.

По време на инцидента, за щастие, никой не е пострадал, предаде ТАСС. Една от сградите в района обаче е останала без електрозахранване, съобщава местната енергийна компания Toronto Hydro. На място вече са пристигнали аварийните екипи, които работят за отстраняването на повредите и възстановяването на електрозахранването. Засега не е ясно кога ще се случи това.

#експлозии #Торонто

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници