Ганчев вдигна мерника на Белчев: Тръгва си, ако Левси загуби

Ганчев вдигна мерника на Белчев: Тръгва си, ако Левси загуби
A A+ A++ A

Мачът Левски – ЦСКА на пръв поглед не е с толкова голям залог, тъй като ще реши единствено битката за второто място в крайното класиране, което не топли особено феновете и на двата тима. Не така стои обаче ситуацията с един конкретен човек -  треньорът на "червените" Стамен Белчев, пише Sporta.bg.

На "Армията" усилено се говори, че той има ултиматум за задължителна победа. Само при три точки наставникът ще има някакъв шанс да запази поста си и през следващия сезон. Дори и победа не му дава абсолютни гаранции, но загуба със сигурност ще означава, че той е пътник, пише „Меридиан Мач”.

Откакто е поел "армейците" Белчев е водил тима вече в три дербита - две срещу Лудогорец и едно срещу Левски. От тези три мача той взе само една точка и това сериозно притеснява ръковоството на "червените". Ако и сега не успее да спечели голям мач, треньорът със сигурност ще си стяга багажа през лятото.

Ако развоят на дербито е твърде лош и ЦСКА запише разгромна загуба, Белчев може дори да бъде уволнен и на момента.

Както е известно, през този сезон тимът бе воден от Христо Янев и Едуард Йорданеску. Четвърти наставник в рамките на една година ще си е един малък рекорд на "Армията".

#Стамен Белчев #Гриша Ганчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »