Цветанов: С патриотите постигнахме съгласие за пенсиите, в четвъртък сме готови с програмната стратегия

Цветанов: С патриотите постигнахме съгласие за пенсиите, в четвъртък сме готови с програмната стратегия
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Постигнахме съгласие по темата за пенсиите. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов след срещата с „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО”. „Продължаваме да работим по останалите секторни политики и в четвъртък може би най-късно ще трябва да сме готови с разработването на програмната стратегия“, заяви Цветанов, пише Труд.

Той не пожелала да коментира какъв ще е точният размер на пенсиите, защото трябва да бъде определен окончателния вариант на стратегията. „Не можем да коментираме числа или каквито и да било цифри. Всички направихме взаимен компромис, водени от интереса България“, посочи още Цветанов.

„Всички направихме взаимен компромис, водени от интереса България над всичко“, обясни Цветанов. Валери Симеонов потвърди за постигнатото решение, като добави, че "сега спокойно можем да продължим и по останалите сектори. В момента сме на външна политика. Имаме още доста работа“, допълни Симеонов, предаде БГНЕС.

„Когато приключим с програмната стратегия ще я предоставим. До четвъртък ще работим, ако трябва и повече ще се работи“, посочи Валери Симеонов. Той заяви, че заложената сума за минимална пенсия ще се види, когато програмната стратегия е готова. „Въпросът е, че двете политически сили постигнахме приемливо решение и за двете сили“, каза още Валери Симеонов. 

#НФСБ #Атака #ВМРО #ГЕРБ #Цветан Цветанов #Валери Симеонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"