Криминално проявен би сина си за пари, вкара го в спешното в Берковица

Криминално проявен би сина си за пари, вкара го в спешното в Берковица
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Криминално проявен и пиян мъж нанесе тежък побой на собствения си син в Берковица и се нахвърли с ругатни и закани на пристигналия в дома му медицински екип. Биячът е арестуван и ще бъде изправен пред съда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана, пише Труд.

В неделя към 15,30 ч. бурен скандал огласил ул. „Елин Пелин“ в града под връх Ком. 60 годишният Пламен К. се скарал за пари със сина си Кирил П./34 г./ и се нахвърлил с юмруци върху него. Побеснелият баща засипал с тежки удари по главата младия мъж и го повалил на земята. Разтревожени от виковете съседи се обадили на тел. 112 и в дома на семейството пристигнал екип на „Спешна помощ”. Бащата обаче посрещнал медиците с обиди и закани. За щастие на мястото бързо се отзовал и патрул на полицията, който задържал развилнелият се бабаит.

Синът на бияча е настанен в болница със счупена челюст и три избити зъба. Бащата е прибран в ареста за 24 часа и му е съставен акт за дребно хулиганство. „Пламен често прекалява с алкохола и налита на бой. Вече е и осъждан, но не се кротва!”, коментираха познати на фамилията.

По случая е образувано и досъдебно производство.

#алкохола #бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »