Англия: Бербатов беше най-добър за Юнайтед

Англия: Бербатов беше най-добър за Юнайтед
След снощната среща между „Манчестър Юнайтед" и „Бенфика" британските медии оцениха високо играта на Бербатов. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

След снощната среща между „Манчестър Юнайтед" и „Бенфика" британските медии оцениха високо играта на българския нападател на домакините Димитър Бербатов.

Снощи Димитър Бербатов вкара първия си гол в Шампионската лига от три години насам и започна като титуляр във важен мач от доста време. Въпреки това „Манчестър Юнайтед" не можа да се поздрави с победа и завърши наравно 2:2 като домакин на „Бенфика," съобщи bTV.

Българският нападател обаче изглежда е впечатлил и успял да се възползва от предоставения му шанс, а доказателство за това са високите оценки, които получава за играта си от медиите и специалистите в Англия.

"Скай Спортс" дава оценка на Бербатов - 7. Същата получават още Карик, Флечър, Йънг и Нани от Юнайтед, както и Артур, Гарай и Гайтан от Бенфика. Единствено Аймар има 8.

"Мирър" е на същото мнение - 7 за голмайстора на Премиър лийг от миналия сезон. Същата обаче получават още много футболисти, която обаче е най-високата на изданието за всички играли в мача. С нея се поздравяват Фабио, Фърдинанд, Евра, Флечър, Карик, Нани и Йънг от Юнайтед и Гарсия, Бруно Сезар и Аймар от Бенфика.

Най-слабо с 5 от изданието са оценени Де Хеа и влезлият като резерва Ернандес от "червените дяволи" и смените на португалците Витор и Матич.

Интересен разбор прави "Евроспорт" с оценките на специалиста и на фенове. От специалиста Бербатов е оценен със 7.

Толкова от Юнайтед имат още само Нани и Йънг. Най-добрият на терена обаче според тази преценка е бил Аймар.

Феновете на медията обаче казват, че Бербатов е бил най-добрият в мача. Те го оценяват със 7,2, а най-близо до него е Ашли Йънг с 6,7.

Традиционно критичният "Сън", въпреки че определя Аймар като играч на мача, дава оценки само на играчите на английския шампион.

Там мнението също е категорично – Бербатов и Фабио единствени имат оценка 7. Всички останали имат 6, като изключение прави Фил Джоунс с 5.

Прави впечатление, че мненията за най-добрите на терена варират, но единствено Бербатов получава най-високите оценки от всички мнения на специалистите на Острова.

#Димитър Бербатов #Бербатов #Юнайтед #Манчестър Юнайтед #Бенфика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"