Нова оферта вкара Крейг в ролята на 007

Нова оферта вкара Крейг в ролята на 007
Източник: Сензация
A A+ A++ A

Въпреки слуховете, че британският актьор Даниъл Крейг ще преустанови изявите си във филмите за Джеймс Бонд след четири участия, той е бил убеден още веднъж да изиграе ролята на агент 007, съобщава Контактмюзик. Крейг получил новата оферта, след като много успешно работил напоследък с продуцентката на филмите за Бонд, Барбара Броколи, в театралната постановка "Отело". Критиката прие възторжено спектакъла, представен пред публиката в Ню Йорк, предаде Дарик.



В момента дуетът сценаристи Нийл Първис и Робърт Уейд, който написа няколко сценария за ленти на Джеймс Бонд, работи над следващия филм за агент 007. Продукцията ще тръгне в мига, в който Крейг даде съгласието си за ново участие.

Понастоящем 47-годишният актьор е вторият по "бондовски стаж" в шпионската сага. Той се въплъти в първата си роля преди 11 години. Рекордьор засега е Роджър Мур, който игра агент 007 в продължение на 12 години в рамките на седем филма.

През 2015 г. Крейг беше доверил, че би предпочел да си среже вените, вместо отново да участва в роля на Джеймс Бонд, тъй като снимките страхотно го изтощавали. Но през 2016-а актьорът изтъкна, че да играеш агент 007 е най-добрата работа на света.

#Джеймс Бонд #Даниъл Крейг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »