Павлова: Имаме подготвени законопроекти по отделните области

Павлова: Имаме подготвени законопроекти по отделните области
Източник: Клуб 'Z'
A A+ A++ A

За пореден ден работихме по управленската програма. Целият екип, който работихме по предизборната програма, работим за превръщането й в ясна, конкретна управленска програма с много повече детайли и конкретика, с ясни срокове по всяка една от темите. Това каза Лиляна Павлова пред журналисти в централата на ГЕРБ, пише Труд.

„Във всяка област даваме срокове за управление и отговорни институции, за да можем да започнем от ден едно работа по нея“, добави тя. Паралелно се разработва ясна законодателна програма. „Имаме вече подготвени законопроекти по отделните области. Предстои да направим работна среща с всички избрани народни представители от ГЕРБ, за да може още в първите дни на Народното събрание да бъдат внесени първите законопроекти“, каза още Лиляна Павлова.

Тя разкри, че най-много предложения за законодателни инициативи ще има по темата намаляване на административната тежест за бизнеса. По думите на Павлова, обсъжданите законови изменения са били част от предизборната програма на ГЕРБ – те са свързани с мажоритарния вот, с дейностите в сферата на правосъдието и др.

„Нека ние го разработим вътрешно през тази седмица и когато сме готови, ще го представим. Не можем да кажем конкретни срокове“, отговори Павлова на въпрос кога ще програмата ще бъде представена на евентуалния партньор в управлението „Обединени патриоти“.

#ГЕРБ #Лиляна Павлова #срокове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »