Камелия разкри издаде причината за най-голямата поп-фолк война

Камелия разкри издаде причината за най-голямата поп-фолк война
YouTube
A A+ A++ A

Поп-фолк певицата Камелия е известна с острия си език и с това, че не спестява истината на никого. Виждали сме го и по време на годишните награди на най-голямата музикална компания в гилдията. Преди години тя открито на сцената заяви несъгласието си с някои практики на своите продуценти, а сега пък публично разкрива истината за една от най-големите войни в жанра - тази между някогашните приятелки Преслава и Галена, съобщава iNews.bg.

Две от най-популярните имена в жанра до неотдавна бяха изключително близки. От известно време обаче са в обтегнати отношения. Ето и каква е причината за това напрежение.

"Его! Свръх женско его. Когато едната страна е свикнала да получава, кой бяга от успеха, от това да бъде титулуван? Тя е получавала много, имало е моменти, в които друг е заслужавал повече и винаги се измисля причина - а да няма певец и певица на годината, а да има изпълнител на годината. Сега, когато не ѝ е най-силната година, което на всекиго се случва, защото не можеш винаги да изкарваш най-добрите песни, сега няма и награди.

На случайността не вярвам, но просто наблюдавам и моите наблюдения ме карат да виждам, че това не е случайно. Да не би други хора да не са имали силни години. Властта, вниманието, върхът е голям наркотик, така че когато станеш зависим от такъв наркотик, няма пускане", сподели Камелия пред bTV, намеквайки, че Преслава не винаги е била награждавана заслужено.

#Камелия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »