Блатечки с първа главна роля в киното

Блатечки с първа главна роля в киното
Премиерата по кината в цялата страна ще е в началото на октомври. Снимка: bTV
A A+ A++ A

„Лошото“ момче на българското кино става романтичен младеж в новия български филм „Пъзел“ – това е първата главна роля на актьора в киното, отбелязват от екипа.

„Пъзел“ е пълнометражният дебют на режисьора Иво Стайков. Премиерата по кината в цялата страна ще е в началото на октомври, информират БТА и КРОСС.

В една от главните роли е водещата на предаването „Хрътките“ Валя Войкова. Сред актьорите са топмоделът Станимира Колева, позната от сериала „Стъклен дом“ като мистериозната любима на Стефан Данаилов, Атанас Сребрев, Павел Поппандов, Александра Сърчаджиева, Петя Силянова, Джоко Росич, Мария Статулова, Максим Генчев, режисьорът Михаил Мелтев, Роберт Янакиев.

Филмът е със специалното участие на музикантите от група Б.Т.Р., а композитор е Митко Щерев.

„Пъзел“ е романтична история за ценностите и предопределеността в живота и любовта, където – както в пъзела – за всеки човек има точно определено „парченце“, с което може „да се съедини“, за да си паснат и да се получи „рисунката“. Дали обаче можем да поставим на мястото му точното парченце и да пренапишем съдбата си – този въпрос занимава екипа на филма.

Според авторите темите са представени по лек и ненатрапчив начин, с хумор и добро настроение, но без да се спестяват истината и сериозността на проблемите.

#Асен Блатечки #кино #роля #Пъзел #Валя Войкова #Стъклен дом #Стефан Данаилов #Александра Сърчаджиева #Джоко Росич #Максим Генчев #Роберт Янакиев #Б.Т.Р. #Митко Щерев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"