Компромат разкрива системен тормоз над ученици във Владая

Компромат разкрива системен тормоз над ученици във Владая
Източник: dailypress.bg
A A+ A++ A

Запис разкри как възпитателка от 86-то ОУ „Климент Охридски“ във Владая тормози малки деца. На него се чува как тя им крещи и ги обижда, съобщава БТВ. „На ти, нищо не си написала, Михаиле – и ти. Стига бе, момче, млъкни бе, не ми се смей, лигльо! Аз съм те оставила, но не мога да ти издържам дивотията! Ти освен тоалетна и закуска, друго знаеш ли”. Това са част от репликите на възпитателката към децата, които се чуват на записа, пише Труд.

„Разпознавам гласа на детето си на записа. Имам подозрения много отдавна. Потърсих помощ, казах – моето дете явно има проблем. Готова съм да го заведа на психолог. Моето дете многократно се е прибирало с оплакване, че се крещи, много често е търсило хапчета за главоболие. На втори март дойдох с детето ми и помолих да ми се даде отговор на това, че детето ми се прибира два дни подред със синки на краката.”, казва майката на едно от потърпевшите деца Веселина Христова пред БТВ.

В момента тече проверка след подадения сигнал. Според директорката на училището до този момент не е имало проблеми с възпитателката.

#Климент Охридски #малки деца #детето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино