Братът на Рачков готвил дрога в помпена станция край Бургас

Братът на Рачков готвил дрога в помпена станция край Бургас
Източник: lifebg.net
A A+ A++ A

Братът на актьора Димитър Рачков- Петър, който живее и работи в Бургас е бил задържан за 24 часа. От ОД МВР потвърдиха, че той е един от тримата мъже, в чийто автомобил е била открита дрога, пише Труд.

Задържането е осъществено от служители на Криминална полиция в морския град. Те спрели за проверка „Пежо“, по пътя Бургас- Средец. В колата имало пакетче синтетична дрога, а шофьорът зад волана бил надрусан. 37-годишният брат на колоритния актьор през 2013- та година е осъден условно, тъй като в помещение в „Помпена станция“ към „Напоителни системи“, където работел, била открита нарколаборатория.

След като в купето на „Пежото“ ченгетата отново спипали синтетична дрога, спретнали отново проверка на помпената станция. Тогава там лъснала пак нарколаборатория, очевидно „второ издание“. Помпената станция е разположена до разклона за село Черни връх. Вътре били намерени течности в стъклени и пластмасови шишета и стъклени прибори.

Образувани са две бързи полицейски производства по случая- срещу шофьора, за това, че е карал опиянен, както и за намереното пакетче с дрога във возилото. Досъдебно производство е образувано и за нарколабораторията.

#Петър #Бургас #дрога

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »