Хубчев: Кандидатите за капитан срещу Холандия са 23-ма

Хубчев: Кандидатите за капитан срещу Холандия са 23-ма
Източник: Topsport
A A+ A++ A

Селекционерът на България Петър Хубчев заяви пред БНТ, че още не е решил за капитана на трикольорите срещу Холандия в отсъствието на контузения Светослав Дяков. Също така специалистът отговори на атаките на Валери Божинов, който преди няколко дни не се изказа много ласкаво за Хубчев.

"Не сме мислили на кого ще дадем лентата. Потенциалните кандидати са 23-ма. Ние ще решим", каза Хубчев, който бе попитан за думите на Божинов: "Веднага след като вкара първия си гол в Китай, отправи критики към Вас, че едва ли не Ви редят състава и кого да повикате. Как ще отговорите на това, което каза той?", на което той отговори:

"Мисля, че говорим сериозно и не си заслужава да се коментират тези неща. Очаквам какви ли не критики. За трети път, само и единствено това са причините. В България се задържах доста време, в треньорската професия съм поне от 10 години. Всички хора, които ме познават, знаят дали могат да ми се обадят и да ми казват кого да повикам. Божинов не е отписан, Марселиньо също. Въпрос на възпитание и интелект е кой какво говори. Отписани хора няма."

#Петър Хубчев #Холандия #Светослав Дяков #Божинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"