Принц Уилям чукна 30

Принц Уилям чукна 30
Почти половината от британците биха искали именно Уилям да наследи баба си на трона, а не Чарлз. Снимка: „Ройтерс“
A A+ A++ A

Вторият в списъка по унаследяване на британската корона – принц Уилям, синът на принцеса Даяна и на престолонаследника принц Чарлз, на 21 юни 2012 г. навършва 30 години.

Юбилея знатната персона, известна в родината си като Нормалния принц, посреща с наченки на оплешивяване, с желание да има деца и с армия от почитатели, все още запленени от приказната му сватба с момичето от народа Кейт Мидълтън, предаде агенция АНСА, цитирана от Дарик.

Принцът е пилот от Кралските военновъздушни сили и неотдавна в интервю за телевизия Ей Би Си призна, че би искал да продължи напред с тази кариера, но сподели, че натискът на другия му, знатен живот се увеличава и че му е трудно да противопоставя или да балансира двете неща. Той обаче сподели, че има една утеха – да създаде многочислено семейство със съпругата си.

Според биографа на Уилям - Брайън Хоуи, принцът не е психологически травматизиран от раздялата на родителите си и преждевременната кончина на майка си, предаде БТА.

„Едно време Уилям беше детето, което умоляваше Даяна да не плаче заради проваления си брак, но днес е много по-твърд от баща си“, разказват запознати с живота в кралския двор.

„Когато Уилям поиска нещо в Кларънс хаус (палата, в който живее), то това e равносилно на истинска заповед, докато Чарлз не обича да се налага“, допълват източниците.

Почти половината от британците биха искали именно Уилям да наследи баба си на трона, а не Чарлз. Уилям обаче вероятно ще предпочете да не избързва.

Не бива да се забравя обаче, че по време на честванията на своя юбилей, в словото си, което произнесе, за да благодари на поданиците си, кралицата стоеше на фона на портрет не на Чарлз, а на Уилям и Кейт.

Освен това с навършването на 30-ата си година, когато започва четвъртото десетилетие от живота си, принц Уилям ще има право да разполага със състоянието, оставено му от майка му, оценявано на между 6,5 и 10 милиона британски лири.

#кралица Елизабет II #Даяна #принц Чарлз #Кейт Мидълтън #рожден ден #Уилям #принц Уилям

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"