Борисов: Последствията от БСП са колосални, да не чупим държавата след 26-ти

Борисов: Последствията от БСП са колосални, да не чупим държавата след 26-ти
Източник: БНР
A A+ A++ A

„Знаете какво можем, знаете ни грешките, но да си дадем взаимно кураж и да си направим всичко възможно, за да не счупим държавата след 26 март“, това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  на среща със симпатизанти в Разград, пише Труд.

БСП сътвориха такива неща, за които ние платихме, каза Борисов. Последствията, които те нанасят са колосални. „Ако бръкнете в Министерството на финансите ще видите 14 милиарда фискален резерв. Ръст на икономиката 3,8%, нулева безработица и успешна работа с контрабандата“.

Като знаят, че има 14 милиарда казват, че ще вдигнат доходите, а през това време нищо няма да се случва, след 1 година ще има нови избори, но парите тогава няма да ги има. Винаги сме показвали уважение към нашите политически опоненти, с Турция сме се старали да държим прагматични и добри съседски отношения, но когато се напада ЕС, нападат и нас, каза Борисов.

ГЕРБ е единствената партия, която не е влизала в коалиция с ДПС, няма да влезем и с ДОСТ. Сядал съм на по питие с много политици, добрият тон го налага, каза лидерът на ГЕРБ и подчерта, че политиката на партията му е мюсюлмани и християни да бъдат равни.

#БСП #Бойко Борисов #ГЕРБ #ДПС #ДОСТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"