Скандална манекенка обеща орална любов на над 19 млн. италианци заради Ренци (СНИМКИ)

Скандална манекенка обеща орална любов на над 19 млн. италианци заради Ренци (СНИМКИ)
Източник: Fakti.bg
A A+ A++ A

Скандалната италианска манекенка Паола Саулино, която обеща да обслужи с орална любов над 19 милиона италианци, гласували с "не" на последния референдум, иска да се срещне с притежателя на бионичен пенис Мохамед Абад, пише в. "Дейли стар".

27-годишната манекенка започна да изпълнява обещанието си да обслужи гласувалите с "не" на референдума за конституционни промени, инициран от подалия оставка след това премиер Матео Ренци. За целта тя предприе тъй-наречения "Помпа тур". Паола искала да доведе до 1 милион своите сексуални отблагодарявания.

Когато през месец ноември миналата година 59 процента от електората гласува на референдума против предложените от Ренци конституционни промени, мнозина си помислиха, че мечтаещата да стане актриса Саулино ще се отметне от думите си. Но Паола, която е родом от Неапол, но живее в Лос Анджелис, без да трепне анонсира своя "Помпа тур" в 10 италиански града. Първата част на турнето й стартира в Рим на 7 януари и приключи в Палермо на 21 януари.

След това Саулино обяви и втората част на турнето си, което стартира от 1 февруари в 11 нови града. Сега тя ще се срещне с 44-годишния Мохамед Абад, който изгубил гениталите си при инцидент през детството. На него му беше присаден бионичен пенис през 2012 година за 70 хиляди британски лири.

По-късно Абад се раздели с непорочността си с помощта на жрица на любовта. "Ще бъде знаменателно ако успея да приложа уменията си върху този човек. Никога не съм се сблъсквала с бионичен пенис и за мен това ще бъде едно вълнуващо преживяване!", заяви Паола Саулино.

#Не #Матео Ренци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »