Простреляха бивш кмет пред дома му

Простреляха бивш кмет пред дома му
pixabay.com
A A+ A++ A

Бившият кмет на пазарджишкото село Овчеполци Трендафил Шарков е бил причакан и прострелян пред дома му с пистолет, съобщава БНР. Инцидентът е станал в четвъртък, информира Нова телевизия.

Куршумът е попаднал в крака  на Шарков, в непосредствена близост до артерията, коментират от многопрофилната болница в Пазарджик, където е настанен пострадалият. Животът му е вън от опасност.  

Стрелецът е установен и обявен за издирване, но се укрива, заяви говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов. Ако не бъде открит до ден, снимката му ще бъде разпространена в медиите.

От кметството уточниха, че мъжът, прострелял бившия кмет, е многократно осъждан и от години тероризира жителите на Овчеполци. Предполага се, че мотивът за стрелбата са влошени съседски отношения.

Дарик радио съобщава, че бившият кмет е прострелян от 68-годишния Атанас Дачев. Той е родом от Овчеполци, но в момента няма постоянно местоживеене.

Преди години родителите му дали наследствената къща на брат му, който не го искал заради честите му криминални прояви. Атанас е лежал в затвора за различни престъпления, включително подобни нападения. Преди години в центъра на селото пробол с нож друг човек от Овчеполци. Преди да стреля, Атанас казал, че от три дена издирва Трендафил, за да го убие.

#кмет #село Овчеполци #прострелян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"