Хванаха шуменец да върти бизнес с малолетни проститутки

Хванаха шуменец да върти бизнес с малолетни проститутки
Източник: Доспат
A A+ A++ A

Мъж на 41 г. от Шумен е задържан в полицейския арест за склоняване към проституция. Работата по бардака започнала след получен сигнал, съобщават от полицията, пише Труд.

На 8 март в сряда било извършено претърсване в частен дом в града. Там са намерени и иззети мобилни телефони, по които е ставала свръзката с клиентите. В жилището е намерено и малко количество бяло прахообразно вещество, което при направен полеви тест реагирало на амфетамин. Не е ясно дали дрогата е била в помощ на сексуалните услуги.

Две момичета, които са предлагани на клиенти, са разпитани пред съдия в районен съд в Шумен. Според запознати, едната девойка е непълнолетна. От полицията не съобщават имало ли е упражнена принуда и насилие спрямо момичетата да печелят пари със секс. Към 100 лв. е била цената за сеанс по непотвърдени данни.

Шуменецът М.М./41г./ е била задържан първо за едно денонощие. Привлечен е като обвиняем за извършено престъпление по чл.155 ал.5 и по чл. 354а от НК. След това му е наложен и прокурорски арест до 72 часа. Случаят е под надзора на районна прокуратура-Шумен, която ще иска постоянен арест. Делото за мярката е насрочено за петък следобед след 14,30 ч., съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна.

#М.М. #Шумен #клиентите #Дрогата #непълнолетна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »