Автоджамбази посегнаха на бизнесмен навръх 8-ми март

Автоджамбази посегнаха на бизнесмен навръх 8-ми март
Източник: Frognews
A A+ A++ A

Полицията в Лом залови двама автоапаши, опитали се посред нощ да задигнат джипа на бизнесмен в крайдунавския град, пише Труд.

На 9 март между 1 и 2 часа, докато в хотел-ресторант край Дунав, гърмели осмомартенски тържества, крадци разбили стъкло на автомобил „Тойота Раф 4”, паркиран до комплекса, и пробвали да го подкарат. Празнуващи обаче забелязали удара и 45 годишният Стефан П. – управител на хотел-ресторанта, който ползвал джипа, подал сигнал за апашите в Районното управление на МВР. На мястото веднага пристигнала група полицаи, които направили оглед и започнали издирване.

По „горещи” следи пазителите на реда заловили криминално проявените Емилиян Г./30 г./ от село Флорентин и и Милен Ц./29 г./, от село Капитановци. Двамата автоапаши са се придвижвали с леки автомобили „Пежо 206” и „Фолксваген голф“. В колите им са намерени черни текстилни маски с прорези, работни ръкавици и метална щанга тип „кози крак“. По случая е започнало разследване.

Най-вероятно опитните крадци са искали да отмъкнат джипа по поръчка, смятат запознати. Колата е собственост на Едуард Б./48 г./ от Лом, но се ползва от Стефан П. – бизнесмен и бивш председател на Общинския съвет в крайдунавския град. По случая в РУ Лом е образувано досъдебно производство.

#Лом #джипа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници