Секс статистика: 1/3 от хората са се наранявали по време на интимни ласки

Секс статистика: 1/3 от хората са се наранявали по време на интимни ласки
Източник: lifebg.net
A A+ A++ A

Всеки ден милиони хора по света правят секс. Според статистиката средно човек в живота си прави секс около 5100 пъти. В тези хиляди пъти често има гафове, травми и куриозни случаи, предаде Дарик.

Да започнем със статистиката:

Най-често допусканата грешка по време на секс е да "пропуснеш целта". Повече от 1/3 от хората са се наранявали по време на интимни ласки поне веднъж в живота си. Заради отделянето на хормона на щастието по време на секс партньорите разбират за травмите си най-често на следващия ден.

Най-често хората фантазират за секс в офиса, в дома на родителите, на плаж в мюсюлманска държава, в тоалетната на нощен клуб, в пробната на магазина и в асансьора. 

Най-опасните места за секс у дома са на дивана, на стълбите, в колата, под душа, на стол, върху кухненската маса, в градината и в тоалетната.

И след статистиката ето две интересни случки на интернет потребители. Дали са истина или не, не можем да кажем, но пък са забавни:

Когато съпругът на невярната жена се появи и обуеш чуждо бельо

„Веднаж мой познат ми разказа как завъртял роман с омъжена жена. Позната работа, кой ли младок не би искал да натрупа опит. При една от срещите им обаче съпругът на въпросната дама се върнал от командировка по-рано. Моят познат бързо се облякъл и скочил през прозореца (апартаментът бил на втория етаж).

Историята уж приключва добре и нашият герой се прибира у дома спокоен. Съблича се и тръгва към банята, но минава покрай кухнята, където баща му кротко си пиел чая. „Сине, откога така?“. Погледнал надолу моят познат и с ужас установил, че бельото, което е обул, са дамски боксерки с надпис „Понеделник““.

Сватба, секс, училище...

Бях на сватба на приятел, напих се до козирката. Смътно си спомням, че се връщам в трамвай, помня, че имаше някакво момиче, всичко беше в някаква мъгла, при това гъста... Събуждам се сутринта с глава, тежка като гюле, в чужд апартамент, чисто гол, сам, в очите ми всичко плува. Оглеждам се - разхвърляни дрехи и бележка на масата: „Закуската е в кухнята, отивам в училището“. Облякох се и беж да ме няма. Чак по-късно взех да се опомням – бях някъде и с някого. Убий ме, но до ден днешен не мога да си спомня лицето й. И блока ѝ после не можах да намеря. А и още една загадка – тя като ученичка или учителка е тръгнала към училището?“

#секс #статистиката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »