Охене посегна на съдията след червен картон на мача с Ботев (Пд)

Охене посегна на съдията след червен картон на мача с Ботев (Пд)
Източник: beroe.bg
A A+ A++ A

„Ботев“ (Пловдив) спечели битката за Тракия с 2:0 над „Берое“. Фернандо Виана вкара и двата гола, а гостите завършиха с двама души по-малко. Веселин Пенев и Карлос Охене видяха картона с червен цвят. Ганайският халф дори посегна на рефера Ивайло Стоянов. Загубата е трета поредна за тима от Стара Загора, който в следващия кръг приема „Левски“, пише Труд.

„Ботев“ поведе след детинска грешка на Асен Георгиев. В опита си бранителят да запази топката в игра я спря на тъчлинията, а Виана я взе. Нападателят напредна няколко метра и вкара с шут за 1:0. Гостите отговориха с греда. Мартин Райнов стреля от 30 метра, но топката се отби от горния дирек на Иван Чворович. Малко след това стражът спаси удар на Мапуку.

След половин час игра Веселин Пенев, капитанът на „Берое“ беше изгонен за втори жълт картон. Пет минути по-късно към съблекалните пое и Карлос Охене. Футболистът беше фаулиран, но изпусна нервите си и посегна на рефера Ивайло Стоянов. Съдията не се замисли и изгони ганаеца. В последните секунди Виана оформи крайното 2:0 за домакините.

А трансферът на Пламен Димов в „Ботев“ може и да не се осъществи. 26-годишният не може да разтрогне с „Алтай“ от Казахстан, което стопира преминаването му при „канарчетата“.

#Ботев #Берое #Фернандо Виана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"