Журналистка: Борисов ме заплаши с SMS

Журналистка: Борисов ме заплаши с SMS
Защо Бойко Борисов си позволи да ме предупреди да внимавам?, пита се Илиана Беновска. Снимка: sbj-bg.eu
A A+ A++ A

Журналистката от радио „К2“ Илиана Беновска твърди, че премиерът Бойко Борисов я е заплашвал с SMS съобщение, съобщиха от медията.

„Зададох въпрос на пресконференция на Сергей Станишев как БСП ще успеят да дойдат на власт, след като Бойко Борисов държи в подчинение държавните служители, бизнеса и съдебната система“, разказва Илиана Беновска.

Във въпроса си тя дала за пример Закона за съдебната власт, Закона за незаконно придобитото имущество, Закона за обществените поръчки и „много други закони“.

Според журналистката някой от присъстващите в залата е „докладвал“ на министър-председателя въпроса й към Сергей Станишев.

„Написаното в есемеса съдържаше тон, че съм извършила нещо против властта на Борисов“, твърди Илиана Беновска, без да цитира посланието.

„Кой от журналистите информира министър-председателя за моето „нарушение“? Защо Бойко Борисов си позволи да ме предупреди да внимавам?“, пита се тя.

Илиана Беновска се чуди „дали пък Цветан Цветанов няма да я арестува, за да не нарушава тоталния медиен комфорт на премиера Бойко Борисов“.

#Илиана Беновска #К2 #радио #Бойко Борисов #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници