Шефът на проститутките в София Митко Полицая окончателно в ареста

Шефът на проститутките в София Митко Полицая окончателно в ареста
Димитър Митров беше задържан на 8 юни като ръководител на група, която насилвала момичета да проституират.
A A+ A++ A

Димитър Митров – Митко Полицая, сочен за бос на бизнеса с платена любов в София, остава окончателно в ареста, реши Софийският апелативен съд.

Димитър Митров беше задържан на 8 юни като ръководител на група, която насилвала момичета да проституират.

В София бяха задържани шестима членове на престъпната структура, разследвана от 2010 г., четирима от които са контролирали над 15 клуба за сексуални услуги и 3 стриптийз бара в София, в които са проституирали над 70 момичета, в това число и непълнолетни.

Заедно с Митко Полицая в ареста остават и останалите шестима задържани, като според прокуратурата групата е била от над 30 души, предаде БГНЕС.

Задържаните са обвинени за склоняване към проституция и сводничество.

Адвокатите на Митко Полицая поискаха по-лека мярка, тъй като клиентът им страдал и от чернодробна стеатоза, което означава, че черният му дроб не функционира.

Съдът ги остави в ареста с мотивите, че има достатъчно доказателства, че те са извършителите на престъпленията, в които са обвинени.

Освен това има опасност те да извършат и друго престъпление заради високата обществена опасност на това, в което са обвинени.

Според магистратите става въпрос за широкомащабна организирана престъпна група, действала при явно изразена конспиративност с цел прикриване на участниците в нея.

#Димитър Митров #Митко Полицая #трафик на хора #арест #стриптийз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници