Дневен хороскоп за петък, 3 март

Дневен хороскоп за петък, 3 март
Източник: Edna.bg
A A+ A++ A
Овен
Този празничен петък отдайте заслуженото на хубавото време и слънце навън. Повече физическа активност ще ви се отрази чудесно. Не се изкушавайте да прекарате деня у дома, коментират астролозите.
 
Телец
През този ден може да намерите много скъпа за вас вещ, която сте мислели за отдавна загубена. Ако решите да прекарате деня навън не се подлъгвайте по слънцето, не забравяйте топлата дреха.
 
Близнаци
Днес може да не се чувствате в най-добрата си форма. Помислете дали не сте се лишили от нещо, което до момента е било неразделна част от вас в ежедневието ви. И бързо си го набавете.
 
Рак
Най-малката промяна днес ще ви даде достатъчно енергия и вдъхновение, за да върнете усмивката и силите си. Сега не се оставяйте на меланхолията, в противен случай няма да може да излезете дълго време от нея.
 
Лъв
Този петък не си отказвайте в нито едно от желанията ви. Имате право на абсолютен релакс. Може да си изключите телефона, а до компютър не припарвайте.
 
Дева
Този петък е добре да прекарате извън града. Оставете всички грижи и тревоги зад себе си и се опитайте да приемете енергията на природата. Каквото си пожелаете днес – има голяма вероятност да се сбъдне.
 
Везни
Днес не си правете планове за близките дни. Изчакайте да премине повече време, за да планирате лятната отпуска. Има вероятност желанията ви да се променят.
 
Скорпион
Използвайте днешния ден, за да направите колкото се може повече добри дела. Бъдете верни на себе си и на това, което искате да бъдете. Нека нищо не ви спира по пътя ви.
 
Стрелец
Днешният ден е много важно да се обърнете за съвет и помощ към ваш стар приятел. Изтърпете критиката, тъй като тя ще е единствено във ваша полза. Нали искате да станете още по-добри?
 
Козирог
През този ден меланхолията ви може да не ви дава мира. Безсмислено е да се потопявате в стари спомени. Изчакайте търпеливо да премине катарзиса ви и да възстановите позициите си.
 
Водолей
Този петък наблегнете на външната изява на нещата. Не задържайте силни чувства у себе си и намерете сили да изразите емоциите си. Продължете смело напред и бъдете горди със себе си.
 
Риби
Този петък дайте пълна свобода на всичко, каквото се сетите. Няма рецепта за доброто ви прекарване освен да ви е приятно и то изключително - приятно. Очаква ви един незабравим ден!

#слънце #грижи #приятел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »