Коледни LOOP тарифи с минути към всички мрежи и мобилен интернет

Коледни LOOP тарифи с минути към всички мрежи и мобилен интернет
A A+ A++ A

Специално за потребителите на LOOP Коледата идва по-рано. Те могат да избират между два нови тарифни плана - LOOP Cool и LOOP Extreme, а освен това ги очакват и нови условия за предложението Mega LOOP. Mega LOOP вече предлага 50 безплатни SMS, 100 МВ мобилен интернет на месец, цена от 1 ст. на MB след изчерпването им и 2000 минути в LOOP и към 5 номера от "М-Тел" на промоционална цена от 4,95 лева месечно.

С 50% е по-ниска и цената на LOOP Cool за първите един или три месеца от срока на договора. За 4,95 лева клиентите на тарифата получават 100 минути към всички национални мрежи, 100 МВ мобилен интернет и 2000 минути в мрежата на LOOP всеки месец. LOOP Extreme дава неограничен мобилен интернет, 200 минути към всички национални мрежи, 100 SMS и 2000 минути в LOOP на цена от 9,95 лв. на месец.

В хардуерно отношение изненадата е първият брандиран с логото на LOOP смартфон. HTC Wildfire S ще се предлага заедно с трите тарифи - LOOP Cool, LOOP Extreme и Mega LOOP, на цени от 12,90 лева на месец за срок от две години и 279,90 лева в брой.

И нещо интересно около смартфона - от 23 ноември до 18 декември след регистрация на сайта www.androidarmy.bg всеки може да създаде свой вариант на символа на Android. Познатото на всички зелено роботче може да бъде обвито в друг цвят и да му бъдат поставени шапка, коса, очила, дрехи или други елементи. Всички създадени изображения ще участват в първия дигитален флашмоб у нас, а един от авторите ще спечели таблет HTC Flyer. Приложението, чрез което може да се участва в инициативата, е достъпно на www.androidarmy.bg и през Facebook страниците на HTC България и LOOP.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »