Двама румънци починаха след смъртоносен маратон по надпиване в Испания

Двама румънци починаха след смъртоносен маратон по надпиване в Испания
Източник: Novini.bg
A A+ A++ A

Двама граждани на Румъния починаха в Испания заради облог кой ще изпие повече алкохол, пише британският „Мирър” (The Mirror), цитиран от Дарик.

Телата на двамата 39-годишни мъже били открити в неделя сутринта от съседите им в къщата в Паленсия в северната част на страната. Полицията предполага, че смъртта е настъпила от алкохолна интоксикация. Няма признаци за насилствена смърт.

Двамата приятели си направили състезание, за да разберат кой може да изпие повече. Те комбинирали бира и шотове. Началото на смъртоносната надпревара било поставено в бар в събота след обяд. „Състезанието” продължило след като се прибрали у дома около 10 часа вечерта.

Според техни познати двамата се впускали в алкохолен маратон не за първи път. Приятели на починалите предположили, че е възможно двамата да са се отровили с въглероден окис заради повреден котлон, но следователите не потвърдили версията.

След откриването на телата в полицията попаднали петима души, които са заподозрени, че участвали в „играта” и не оказали помощ на умиращите. По информация на местните власти румънците работели в местен цех за дървообработване.

#Румъния

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"