И защитниците на Закона за горите на протест

И защитниците на Закона за горите на протест
В 13:00 ще тръгне шествие до Министерския съвет за връчване на исканията на коалицията към премиера Бойко Борисов. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

Пореден протест ще затвори за повече от час центъра на София, но този път недоволството си ще покажат не природозащитниците, а гражданите, които подкрепят промените в Закона за горите.

От 12:00 до 13:00 часа на площад „Народно събрание“ Националната гражданска коалиция „Природата за хората и регионите“ ще проведе протестен митинг под надслов „НЕ на екологичния рекет“, съобщи Дарик.

В 13:00 ще тръгне шествие до Министерския съвет за връчване на исканията на коалицията към премиера Бойко Борисов.

„Ще изразим твърдото си несъгласие от наложено вето върху приетите изменения и допълнения в Закона за горите. Каним да се присъединят всички, които разбират, че в продължение на осем години в българските планини и горски територии нямаше нито едно заявено инвестиционно намерение, защото законодателната среда беше направена по начин, че да отблъсне и най-търпеливия инвеститор“, казват противниците на президентското вето върху спорните промени в закона в обръщението към медиите.

#премиер #Бойко Борисов #Министерски съвет #протест #София #Закона за горите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"