Ибра: Това е причината да съм в "Юнайтед" - да печеля, и го правя

Ибра: Това е причината да съм в "Юнайтед" - да печеля, и го правя
Източник: Webcafe
A A+ A++ A

Златан Ибрахимович за пореден път през този сезон се превърна в герой за „Манчестър Юнайтед“. Този път ефектът му бе повече от важен и донесе първи трофей за него в Англия и първи за Жозе Моуриньо, откакто е на „Олд Трафорд“. Шведът отбеляза два гола за победата на „червените дяволи“ над „Саутхамптън“ с 3:2 на финала за Купата на Лигата, пише Труд.

„Това е причината да дойда – да печеля, и го правя. Колкото повече печеля, толкова по-доволен съм, сподели Златан веднага след края на срещата. – Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече можеш да оцениш тези моменти. Където и да отида, съм печелил. Мисля, че това е 32-ият ми трофей. Това е нещо, което предвидих. Мнозина казваха, че няма да успея, но аз продължавам да го правя.“

Ибрахимович бе избран за играч на мача и получи специална статуетка. След първия си трофей той коментира решението си да пристигне на „Олд Трафорд“: „Получих обаждане от Жозе Моуриньо. С него имаме добри взаимоотношения и затова дойдох. Знам, че взех правилното решение. Дойдох – това е специално“.

 

#Златан Ибрахимович #Жозе Моуриньо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"