Маслара се извини за недоразумението на "Балканика къп"

Маслара се извини за недоразумението на "Балканика къп"
Източник: arenavarna.com
A A+ A++ A

Кюстендилският спец Иван Маринов – Маслара се извини за глупостите изговорени по адрес на организаторите на най- мащабния футболен турнира за деца и юноши Балканика къп 2017 в Сандански. Директорът на ДЮШ на Локомотив (Пловдив) Иван Маринов-Маслара, обясни, че не е бил разбран правилно във връзка с турнира „Балканика Къп“ в Сандански. Преди дни се разрази голям скандал, в който летяха различни обвинения от двете страни. Изглежда вече отношенията са изгладени, предаде Sporta.bg.

„Получи се измислен скандал. Не бях разбран правилно за това, което казах в интервюто. Аз към „Балканика Къп“ и организаторите нямам нищо против. Напротив, те са си свършили чудесно работата и са направили един от най-големите турнири. Докараха Цървена звезда, Партизан, Вардар. Поздравления за това“, каза Маслара, за който шефа на турнира Тушев обяви, че не е изтрезнял 8 денонощия и е пил и ял безплатно.

„Аз казах, че ние не сме готови за този турнир. Не сме готови да играем на такова ниво. Първо трябва да създадем продукт с много тренировки, а чак след това да го показваме на големи турнири. Родителите на децата също трябва да разберат, че нещата са последователни, за да се научат децата на футбол и да покажат какво могат“, допълни Иван Маринов.

#ДЮШ #Сандански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »