Арестуваха трима за жестоко убийство на бизнесмен в Левски

Арестуваха трима за жестоко убийство на бизнесмен в Левски
pixabay.com
A A+ A++ A

Плевенската полиция задържа трима мъже за жестокото убийство на 57-годишния бизнесмен Кирил Костадинов в град Левски в навечерието на Нова година. Около 03:10 ч. на 30 декември в къщата на семейство Костадинови нахлуват трима маскирани мъже, които разбиват входната врата. Те пребиват бизнесмена и 53-годишната му съпруга с дървени сапове, взимат две чанти с около 70 000 лв. и неустановено количество златни накити от нощното шкафче и успяват да избягат, пише iNews.bg.

Кирил Костадинов и съпругата му са транспортирани по спешност първо в местната болница. По думите на дежурния лекар бизнесменът е бил в кома, в потресаващ вид, а побоят е бил изключително жесток.

След това семейството бързо е било откарано в Университетската болница в Плевен, но въпреки усилията на лекарите, няколко часа по-късно 57-годишният Кирил починал без да излезе от кома. Съпругата му пък бе в критично състояние с множество травми.

В процеса на проведеното под ръководството на Окръжна прокуратура-Плевен разследване, криминалистите са задържали тримата извършители на жестокото престъпление . Това са 32-годишен мъж от град Бяла черква, 31-годишен от село Павел и 20-годишен от град Сухиндол, област Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

 

 

 

#убийство #Левски #задържани

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"