Рафа Надал мечтае на бъде президент на "Реал Мадрид"

Рафа Надал мечтае на бъде президент на "Реал Мадрид"
twitter.com
A A+ A++ A

Носителят на 9 титли от "Ролан Гарос" Рафаел Надал често демонстрира любовта си към "Реал Мадрид", като сега изяви и желанието си един ден да бъде президент на "Кралския клуб", информира БГНЕС.

Бившият номер 1 в света и понастоящем номер 6 в световната ранглиста, мечтае да заеме президентския пост на най-титулувания отбор в света.

"Разбира се, че бих искал да бъда президент на "Реал". Че кой не би? Но това е дълъг път. "Реал" си има президент в лицето на Флорентино Перес, като мисля, че той се справя доста успешно. В момента не съм нужен на "Реал", но никога не се знае какво ще стане за в бъдеще", споделя Рафа.

Любопитен факт е, че в миналото чичото на тенисиста Мигел Анхел Надал е бил футболист на "Барселона" - вечният съперник на "Реал", като с каталунците става пет пъти шампион на Испания.

Въпреки здравословните проблеми, които съпътстваха Рафа от известно време и той не бе в оптимално добрата си добра форма, той се завърна с "гръм и трясък" на "Australian Open" достигайки полуфиналите на турнира.

В невероятен сблъсък, продължил близо 5 часа, той успя да се наложи в полуфиналната среща над първата ни ракета Григор Димитров с 6-3, 5-7, 7-6 (5), 6-7 (4), 6-4.

В битката за трофея на Откритото първенство на Австралия Роджър Федерер успя да победи Рафаел Надал с 6-4, 3-6, 6-1, 3-6, 6-3, като така спечели безпрецедентната си 18-а титла от Големия шлем.

#Рафаел Надал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"