Хванаха осъждан да готви амфети край Твърдица

Хванаха осъждан да готви амфети край Твърдица
Източник: Novinite.bg
A A+ A++ A
При полицейска акция в Сливенско са били иззети наркотици, има задържани лица, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен. Специализираната акция е била осъществена на 3 февруари на територията на цялата област за установяване на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотични вещества, пише 24 часа.
 
В твърдишкото село Сборище при проверка на автомобил с двама мъже са били открити марихуана и метамфетамин. В дома на един от тях са намерени предмети, вещества и съдове, използвани при производството на синтетичен наркотик. Той е криминално проявен и осъждан, задържан за разпространение на наркотични вещества в условията на опасен рецидив. Повдигнати са му обвинения и е приведен в следствения арест.
 
По същото време в новозагорското село Караново е бил задържан 42-годишен мъж от Казанлък. В него е намерен и иззет хероин. В сливенския квартал "Даме Груев" е хванат криминално-проявен мъж от Сливен. В управлявания от него автомобил са намерени топчета марихуана. Мъжът е бил задържан. Образувани са досъдебни производства.

#наркотици #метамфетамин #задържан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници