Разкбиха схема за пласиране на дрога в Бургас

Разкбиха схема за пласиране на дрога в Бургас
Източник: E-BURGAS
A A+ A++ A

Бургаски и айтоски полицаи при съвместна спецакция са претърсили апартамент в бл. 117 в ж.к. "Братя Миладинови", там са намерени около 50 гр. марихуана, съобщиха от ОДМВР, пише 24 часа.

Жилището е на 37-годишен бургазлия, криминално проявен, който е задържан за денонощие. При извършените разпити на свидетели пред съдия по безспорен начин е установена съпричастноста на арестувания Т.К. към разпространението на наркотични вещества, се твърди в съобщение на полицията. Акцията в Бургас е продължение на случка в Айтос от 1 февруари.

Около 13 ч. тогава на улица "Хаджи Димитър" № 4 служители от Районно управление - Айтос извършиха проверка на 38-годишния И.М. от Бургас, като намериха и иззеха полиетиленова торба с марихуана с общо тегло 800 – 1 000 гр. И.М. бе задържан за срок от 24 часа. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Айтос, като предстои отделяне на материали и докладването им в Бургаска окръжна прокуратура.

Очаква се и на двамата бургазлии да бъде повдигнато обвинение за пласиране на дрога. Днес в 10 ч. в Апелативния съд ще бъде изправен друг известен на местно ниво пласьор – Пламен Авантажа. Той бе задържан в „Меден рудник” преди седмица, окръжният съд му наложи постоянен арест, но Авантажа обжалва.


#ОДМВР #спецакция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »