Бивш съветник на Бъчварова: "Спартанът", с който Радев отиде в Брюксел, измести вниманието от самото посещение

Бивш съветник на Бъчварова: "Спартанът", с който Радев отиде в Брюксел, измести вниманието от самото посещение
Източник: bTV News
A A+ A++ A

"Темата за самолета, с който Румен Радев отиде в Брюксел, измести вниманието върху самата визита. Всички говорят как е пътувал до там, а не какво прави. Президентът на практика не произведе новина, тъй като не направи нещо по-различно от предишния президент”, коментира в ефира на Нова телевизия Тома Биков, политолог и бивш съветник на Румяна Бъчварова, пише 24 часа.

Според PR специалиста Арман Бабикян темата за военния „Спартан” не е новина и до голяма степен медиите допринасят за това темата да стане централна. Двамата коментираха и последното социологическо проучване на „Галъп” за нагласите на избирателите. Според данните БСП излиза пред ГЕРБ с около 1% разлика. "Много сложно ще бъде, ако действително двете партии се изравнят на предстоящите избори. Патриотите няма да постигнат консенсус за коалиция с БСП, ако те са първа политическа сила.

В БСП също няма да могат да постигнат консенсус с кого да управляват. В една такава ситуация по всяка вероятност ГЕРБ би останала в опозиция. Ако има такава конфигурация, избори след изборите не е изключен вариант. Смятам обаче, че тези резултати ще са различни в изборния ден”, на мнение е Тома Биков. "За мен е изненада резултатът 8,2% за ДПС. Това не е електорат, който обича да съобщава публично, че гласува за Движението. Именно затова съм изненадан. Конфигурацията между ГЕРБ и Марешки е очевидна и с подкрепа на Патриотите кабинет би могъл да се направи”, заяви от своя страна Арман Бабикян. 

#Тома Биков #Румяна Бъчварова #Спартан #Арман Бабикян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »