АБВ настоя за корекции при обществените поръчки на предишното МВР

АБВ настоя за корекции при обществените поръчки на предишното МВР
Източник: Разкрития
A A+ A++ A

АБВ настоява вътрешният министър Пламен Узунов да прекрати или коригира четири обществени поръчки, които са обявени през януари от предишното ръководство на МВР. Те са на обща стойност 45 милиона лева и са за комуникационни системи за подобряване на охраната на границите, предаде БНР.

Това обясни депутатът от групата на АБВ в 43-oто Народно събрание Светослав Белемезов. "Тук става въпрос за процедури, които трябва да бъдат коригирани и ние в тази връзка ще търсим съдействието на служебния министър на вътрешните работи", коментира той.

"Надявам се, че още до края на тази седмица ще имаме възможност да се срещнем с него, да поговорим, да изложим според нас кои са обстоятелствата, които са сгрешени и съответно да бъдат потърсени правилните форми за реализирането на такъв тип обществени поръчки. Смятаме, че има достатъчно резонност да бъде поискано решението на служебния министър те да бъдат прекратени, вариант е да бъдат коригирани. Тук говорим за общо четири поръчки от януари месец", добави още Белемезов.

#Пламен Узунов #АБВ #МВР #Светослав Белемезов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"