Криминалисти източват кладенец в Зидарово! Търсят ножа, причинил смъртта на Стоян

Криминалисти източват кладенец в Зидарово! Търсят ножа, причинил смъртта на Стоян
Източник: ПП АБВ
A A+ A++ A

Освен полицейски коли, в неделя жителите на Зидарово са забелязали и пожарна. В ранните часове на 29 януари в странджанското село бе извършено убийство – фатално прободен с нож е 45-годишният Стоян Кръстев, а снощи късно за престъплението е обвинен 39-годишният Недялко Танев, пише 24 часа.

Разбрахме, че са източили кладенец в имота на Недялко, за да търсят ножа, с който е прободен Стоян, разкриха местни жители. Оръжие там обаче не е намерено. Иззети са няколко ножа от фермата на 39-годишния Танев и са предадени за експертиза. Спор за умрели животни  са в дъното на кървавата разправа. 39-годишният софиянец гледал биволи в селото, Стоян работел при него, но преди няколко дни бил изгонен.

Недялко го обвинил за смъртта на няколко бивола. Основната версия е, че в нощта срещу неделя фермерът пиян нахлул в къщата, където Стоян живее с жена си Станка. Двамата нямат брак, но имат 10-годишно момиченце, разкриха местни. Станка е основен свидетел на обвинението. Вчера цял ден я разпитваха в полицията в Бургас, разказват зидаровци. Пробождане в гърдите се оказало смъртоносно за 45-годишния Стоян. Според запознати първо ножът попаднал в едната му ръка, но вторият удар му струвал живота.


#убийство #нож #Стоян Кръстев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »