Рашидов поздрави новия министър на културата с "добре дошъл" (ВИДЕО)

Рашидов поздрави новия министър на културата с "добре дошъл" (ВИДЕО)
Източник: Vesti.bg
A A+ A++ A

"Вие го познавате - известен, талантлив, добре дошъл". С тези думи представи новият министър на културата актьорът Рашко Младенов на екипа Веджи Рашидов. Той влезе в министерството в 12:22 мин. "Пари имате, вие ще определите вашите приоритети. Средствата никога не стигат, но тази година има повече пари за култура. Като задачи ви оставям да се довършват ремонтите по две училища на изкуствата, за които са осигурени европейски средства, пише 24 часа.

Трябва да се довърши едно крило на гaлерия "Квадрат 500", а скоро очакваме и посещение на зам.-директора на Лувъра, за да продължим нашето сътрудничество със световния музей. След тези думи Вежди Рашидов даде на своя наследник по традиция Манасиевата хроника и му пожела да си пази здравето и да не му се случва това, което му се е случи и на него, както и на Стефан Данаилов - да се разболеят. Видео РУМЯНА ТОНЕВА Рашко Младенов каза, че в тази сграда досега е влизал само за да иска помощ.

Той държи най-вече на справедливостта и честността. Вероятно ще има някои "стилистични" разлики с досегашния министър, просто защото са представители на различни изкуства. Той разбира от кино от музика от театър и ще му се наложи да усвои непознатата за него територия на културното наследство. Негов приятел го посъветвал: "Старай се това, което говориш, да не е за повече от "Добър 4".

(ВИДЕО)

#Вежди Рашидов #Рашко Младенов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"